Nieuws
CIRCUITTRAINING VAN START © Sjaak Hoogendoorn
  • 26-09-2017
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

CIRCUITTRAINING VAN START

Morgen gaan we weer van start met de circuittraining. Dan zullen omme nabij 175 kinderen in twee uur tijd training gaan krijgen van TOV trainers onder leiding van onze TJC Maurice vd Wilt.

Training #1 > 17.00 – 18.00 uur is voor de JO8, JO9 en JO10
Training #2 > 18.00 – 19.00 uur is voor de JO11, MO11 en JO12

De circuittrainingen worden gehouden in twee sessies van één uur. Om 18.00 uur is een wisseling van de voetballers. Op dit tijdstip zijn alle +/-175 kinderen dus op en rondom veld 1 aanwezig. Een gezellige boel!

Voor de kinderen die de training in het tweede uur krijgen is het dan ook verboden om op het veld te komen tot het moment dat de trainers de kinderen roepen. Ook eventjes een bal uit de ballencontainer halen mag dan niet. Zodoende kunnen de trainers zich volledig focussen op de training die ze aan het geven zijn en worden de kinderen die op het veld staan niet gestoord door alles wat om hun heen gebeurt.

KANTINE
Voor ouders en bezoekers van de circuittraining is op woensdag de kantine opengesteld tussen 17.00 -19.00 uur. Hoewel voor morgen de weerberichten er prettig uitzien komen er natuurlijk ook woensdagen aan dat het wat kouder en natter wordt om langs het veld te kijken naar de training. Zij kunnen dan lekker warm in de kantine, onder het genot van een drankje, de training achter glas bekijken.

VRIENDJE MEENEMEN?
Top! Natuurlijk is het toegestaan om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen naar de circuittraining zodat hij of zij kennis kan maken met het voetballen bij TOV. Een paar kleine regeltjes;
1) Het vriendje of vriendinnetje mag maximaal 3x meetrainen om te bepalen of hij/zij het leuk genoeg vindt om lid te worden bij TOV.
2) Hij/zij moet sportkleding dragen en is verplicht om scheenbeschermers om te hebben.
3) Voorafgaand aan de training willen wij graag naam, adres en contactgegevens ontvangen via jeugdcommissie@tov-baarn.nl. Wij zullen vervolgens de trainers op de hoogte brengen! Het vriendje dient zich dan ook voorafgaand aan de training even te melden bij Maurice.

Heel veel plezier!

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Jan Eemwood Intersport van Dam COOP Baarn