Nieuws
Bloed, zweet en tranen, maar we zijn “live”! © Sjaak Hoogendoorn
  • 19-08-2016
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

Bloed, zweet en tranen, maar we zijn “live”!

Met gepaste trots, maar zeker nog niet tevreden lanceert TOV vandaag haar nieuwe website. Onze oude website was – ondanks de goede zorgen van Saskia en Dave - dermate verouderd en vertoonde zoveel kuren, dat we begin dit jaar besloten om helemaal op nul te beginnen. Dit werk was op de achtergrond in volle gang.

Toen echter net voor de zomervakantie de oude site definitief crashte, maar iedereen op vakantie was, moest het noodscenario richting seizoenstart uit de kast: wel de nieuwe opmaak, stijl enzovoorts lanceren, maar nog niet met alle toeters en bellen. Wel is alles “responsive”, dus geschikt voor desktop, laptop, tablet en mobiele telefoon. Een aantal knoppen, menu’s werkt echter nog niet of de informatie staat er nog niet op.

Wat er wel op staat?

Het langverwachte trainingsschema, de gegevens van de coördinatoren per leeftijd voor als je vragen hebt en de KNVB widget om het programma en de uitslagen te bekijken.

De komende tijd zal er nog flink aan de site gewerkt worden, zullen we links en rechts nog wat menu’s wijzigen en voegen we leuke items toe. De TOV-vrijwilligers die hieraan hebben gewerkt danken jullie voor het geduld. Voor inhoudelijke tips over de site, graag via webmaster@tov-baarn.nl. Heb je interesse om regelmatig bijdragen te doen op de site, dan kun je dit ook op dat adres kenbaar maken.

Voor vragen over teamindelingen, trainingstijden graag rechtstreeks naar de coördinator of via jeugdcommissie@tov-baarn.nl de vraag per mail stellen.

 

We wensen jullie een prachtig seizoen toe.

 

Het TOV-bestuur

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Jan Eemwood Intersport van Dam COOP Baarn