Nieuws
BELANGRIJK: SPELERSPASSEN INLEVEREN © Redactie TOV
  • 13-12-2016
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

BELANGRIJK: SPELERSPASSEN INLEVEREN

De winterstop komt er aan en dit betekent voor de ledenadministratie van onze vereniging dat een periode aanbreekt om het jaar goed af te gaan sluiten en alles administratief op orde te brengen voordat de voorjaarscompetitie weer gaat beginnen.

Een belangrijk onderdeel hierin is de controle van de spelerspassen. Deze moeten namelijk voor de nieuwe competitie opnieuw worden ingevoerd. Het is dus zéér belangrijk dat al deze spelerspassen bij het wedstrijdsecretariaat liggen voordat de vakantieperiode aanbreekt.

BELANGRIJK: Alle spelerspassen moeten uiterlijk zaterdag 17 december a.s. bij het wedstrijdsecretariaat zijn ingeleverd!

Nu worden door verschillende teams op verschillende manieren de spelerspassen beheert. Het merendeel van de passen liggen namelijk al, zoals het eigenlijk hoort, op het wedstrijdsecretariaat. Echter, sommige teams laten de spelerspassen beheren door de coach die deze dan, gedurende het seizoen, bij zich houdt. 

Vraag dus even na bij de coach waar uw spelerspas is. Als de ledenadministratie de pas niet kan invoeren in het systeem kan dit gevolgen hebben voor de wedstrijden die gespeeld moeten gaan worden in de voorjaarscompetitie. Het is dus belangrijk dat dit even goed wordt nagekeken.

Heeft u nog vragen? U kunt over dit onderwerp altijd even contact opnemen met de ledenadministratie (ledenadministratie@tov-baarn.nl).

Met hartelijke groet,

Het bestuur

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Jan Eemwood Intersport van Dam COOP Baarn