Nieuws
ACTIEMAAND: ALLE TRAINERS IN HET NIEUW! ©
  • 13-10-2017
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

ACTIEMAAND: ALLE TRAINERS IN HET NIEUW!

Vanaf volgende week zaterdag start bij TOV de actiemaand ‘Alle trainers in het nieuw!’. In de periode van 21 oktober tot 25 november begint TOV een actie met als doel alle trainers in een nieuw en compleet trainerstenue te hijsen. In totaal hebben wij hiervoor € 4.000,00 nodig. Op wedstrijdzaterdagen dat TOV 1 thuis speelt zal hier extra aandacht aan worden besteed om dit doel ook te kunnen bereiken.

Om tot het doel te komen willen we niet alleen onze hand gaan ophouden maar hiervoor ook iets gaan teruggeven. Zo zullen de jeugdteams d.m.v. een sponsorkaart ouders, grootouders en vrienden/familie uitdagen om in de actieperiode een klein bedrag te doneren voor ieder doelpunt dat het eigen TOV-team maakt. Ook zal bij ieder kopje koffie dat wordt besteld een cup-cake voor € 1,00 worden aangeboden en alle donateurs worden op een mooi grafisch weergegeven manier op het trainerstenue vermeld.

Op het jeugdplein komt ook op een aantal zaterdagen een marktkraam te staan waar lekkere TOV Cup-cakes en TOV goodies zoals sjaals aangeschaft kunnen worden. De meiden en jongens achter de kraam kunnen ook toelichting geven over wat de actie precies inhoudt. 

Natuurlijk hebben we ook een online platform opgezet waar je vanaf nu al een donatie kan gaan doen.
Klik maar eens op de banner hierboven of klik hier!

Alvast hartelijk dank namens alle trainers! Met z'n allen zijn we TOV. 


Mocht na het verstrijken van de actieperiode het streefbedrag van € 4.000,00 niet zijn gehaald dan zullen wij met het opgehaalde bedrag toch trainingspakken gaan aanschaffen.
 
Om te beginnen zullen wij het geld dat door de teams zelf is opgehaald (sponsorkaarten) besteden aan de trainers van dat team. Waar nodig zullen wij het bedrag aanvullen totdat de trainer van dat team in het nieuw is gestoken.

Vervolgens zullen wij de trainers van de jongste jeugd gaan aankleden en werken wij qua teamleeftijd op tot aan de senioren.

Al het opgehaalde geld wordt dus sowieso besteed aan nieuwe kleding voor de trainers!


 

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn