Nieuws
OPEN TOV FIFA20 KAMPIOENSCHAPPEN ©
  • 13-10-2019
  • TOV Redactie
  • Nieuws

 

OPEN TOV FIFA20 KAMPIOENSCHAPPEN

Ben jij de E-sports FIFA kampioen uit Baarn e/o van 2019 die de titelverdedigers Jasper en Indy van de troon gaan stoten?

Op vrijdagavond 25 oktober zullen we het gaan beleven bij de tweede editie van de OPEN FIFA E-SPORTS KAMPIOENSCHAPPEN. Welk team van 2 spelers neemt het op tegen de kampioenen van vorig jaar?

Het toernooi start om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.
Voor jongeren van 8 tot 88 jaar!

2 TEGEN 2 TOERNOOI
Het OPEN TOV FIFA20 toernooi wordt gespeeld in teams van 2 spelers. Bij inschrijving kan jij opgeven met wie je het toernooi wil aangaan.

LET OP: jouw teammaat moet zich ook aanmelden voor het toernooi!

Je mag je natuurlijk ook zonder teammaat opgeven. We koppelen je dan op de avond zelf aan een andere gamer!

Het toernooi start met de poulefase (op basis van gem. leeftijd) waar iedereen binnen de poule een wedstrijd tegen elkaar speelt. Na de poulefase start dan de altijd spannende knock-out fase waarin alle poulewinnaars tegen elkaar zullen gaan uitkomen. Uiteindelijk wordt de finale gespeeld op groot scherm en komen hier natuurlijk de kampioenen van 2019 uit.

INSCHRIJVEN
Deelname aan dit toernooi kost maar € 8,50 per deelnemer! Dit is inclusief een lekker patatje en een drankje. Het aantal deelnemers is wel gelimiteerd tot maximaal 80 teams. Schrijf je dus snel in want VOL IS VOL.


Datum: vrijdag 25 oktober vanaf 17.00 uur
Lokatie: T.O.V. kantine, Baarn
meer info: info@tov-baarn.nl

HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn