Lid worden

LID WORDEN VAN TOV

Inschrijven

Formulier inleveren via witte brievenbus bij de bestuurskamer.

Wil je lid worden bij vv TOV of wil je 2x mee trainen bij vv TOV dan volgt de volgende procedure:

Meld je aan per mail bij ledenadministratie@tov-baarn.nl het inschrijfformulier kun je hier downloaden of je kunt het afhalen in de bestuurskamer. Het ingevulde inschrijfformulier kun je inleveren in de kantine of afgeven bij de Ledenadministratie.

Bianca zal dan contact met je opnemen en doorgeven in welk team je mee kan trainen. Ook hoor je van haar dan welke dag en tijd je kan trainen.

In principe wordt ieder nieuw lid tijdens de training in het laagste team ingedeeld.

Na 2 weken trainen en inleveren van het volledig ingevuld inschrijfformulier krijg je van de jeugdcommissie te horen in welk team je bent ingedeeld.

Let op! Voor nieuwe leden van 10 jaar en ouder hebben we één pasfoto nodig ten behoeve van de spelerspas. Nieuwe leden van 16 jaar en ouder dienen daarnaast een legitimatiebewijs te tonen.

Vanaf 2 weken na jouw inschrijving ligt er een welkomspakket voor je klaar bij het wedstrijdsecretariaat. Je kunt het daar ophalen tijdens wedstrijddagen.

 

Contributie

Voor het lidmaatschap van TOV betaalt u contributie. De contributie wordt in tien termijnen per automatische incasso geïnd. Hiervoor geeft u TOV toestemming bij inschrijving. De automatische incasso vindt plaats over een periode van 10 maanden, de 1e maal in augustus en de laatste maal in mei.

Per 1 augustus wordt er tevens een bedrag van € 17,50 kledinggeld geïncasseerd.

Wanneer een lid meer dan drie maanden achter is met het betalen van contributie zal deze door het bestuur worden uitgesloten van deelname aan de verenigingsactiviteiten. 

 

Afmelden

Afmelden kan alleen schriftelijk met het meldingsformulier voor leden, dat u kunt inleveren bij de ledenadministratie.

Als je na publicatie teamindeling opzegt, ben je een half seizoen contributie* schuldig (dus tot winterstop). Als je na start winterstop opzegt, ben je contributie* tot einde seizoen verschuldigd. Tussentijds opzeggen dupeert het team waarin je speelt.

Opzeggen kan alleen schriftelijk via de ledenadministratie en is pas definitief als hiervan schriftelijke bevestiging is ontvangen.

*) passend bij de leeftijdscategorie in het betreffende seizoen

 

Vragen 

Vragen over het lidmaatschap kunt u richten aan Bianca Groen, ledenadministratie@tov-baarn.n

 

Met ingang van 1 augustus 2017 zijn de contributies als volgt vastgesteld:

 

Seizoen 2017-2018

JO7  € 111,00
JO8/JO9  € 139,00
JO10/JO11  € 139,00
JO12/JO13  € 170,00
JO14/JO15  € 175,00
JO16/JO17  € 190,00
JO18/JO19  € 207,00
Senioren  € 245,00
Alleen training  € 132,00
Studententarief  € 95,00
Hoofdsponsors
Jan Eemwoud
Hoofdsponsors
Jan Handelonderneming Eemwood